hoofdbeeld-1440

10 twee-onder-een-kap parkwoningen

Deze woningen zijn op de begane grond helemaal op de tuin gericht, want die ligt pal naast de living en de eetkamer. De keuken is gesitueerd aan de parkzijde en de living is op de tuin gericht.

Ook deze woningen bieden weer allerlei mogelijkheden om uw wooncomfort helemaal naar wens te maken. Ook hier kunt u kiezen voor een vijfde (slaap)kamer. Dit kan dus ook een rustige werkkamer worden. En u kunt kiezen voor een nog grotere badkamer en/of een grotere begane grond.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

kenmerken

 Woonoppervlakte van circa 158 m2  Woonkamer met open keuken  Keukenmeubel met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur  Vijf (slaap)kamers op eerste en tweede verdieping  Ruime hoofdslaapkamer met voldoende ruimte voor kasten  Mogelijkheid voor royale werkkamer aan huis (optioneel pantry)  Complete badkamer (optioneel te vergroten inclusief optie ligbad)  Berging met opstelplaats wasmachine/-droger  Voortuin aan binnentuin, diepe achtertuin met buitenberging  Inclusief parkeerplaats op eigen terrein of op aangewezen plek op het binnenterrein  Optie: 2 slaapkamers samenvoegen naar 1 grote slaapkamer  Optie: uitbreiding achtergevel begane grond met 1.2 of 2.4 meter
 Het binnenterrein in collectief eigendom. Hiervoor wordt een Vereniging Mandeligheid opgericht.

bg-selectie