hoofdbeeld-1440

15 park herenhuizen

Veel ruimte, veel kamers, veel opties. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de vijftien herenhuizen. Het merendeel hiervan heeft een totale oppervlakte van 158 m², de breedte is 6 meter. Twee herenhuizen hebben een breedte van 5.4 meter, die hebben een oppervlakte van 140 m².

In de herenhuizen geniet u van een royale living van meer dan circa 45 m². In deze ruimte bevindt zich ook de moderne keuken en het eetgedeelte. U heeft aan beide zijden groen uitzicht: een tuin voor èn achter. Op de twee verdiepingen zijn vier (slaap)kamers, u kunt kiezen voor zelfs vijf kamers. Nog meer extra opties: een grotere badkamer en een uitbouw op de begane grond. Dus ook alle ruimte voor uw woonwensen.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

kenmerken

 Beukmaat 6.0 meter: woonoppervlakte van circa 158 m2  Beukmaat 5.4 meter: woonoppervlakte van circa 140 m2 (bouwnummers 14 en 15)  Woonkamer met open keuken  Keukenmeubel met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur  Vijf (slaap)kamers op eerste en tweede verdieping  Ruime hoofdslaapkamer  Mogelijkheid voor royale werkkamer aan huis (optioneel pantry)  Complete badkamer (optioneel: vergroten badkamer inclusief optie ligbad)  Berging met opstelplaats wasmachine/-droger  Voortuin aan binnentuin, achtertuin met buitenberging  Inclusief parkeerplaats op aangewezen plek op het binnenterrein  Optie: 2 slaapkamers samenvoegen naar 1 grote slaapkamer  Optie: uitbreiding achtergevel begane grond met 1.2 of 2.4 meter
 Het binnenterrein in collectief eigendom. Hiervoor wordt een Vereniging Mandeligheid opgericht.

bg-selectie