hoofdbeeld-1440
hoofdbeeld-1440
previous arrow
next arrow

24 huur appartementen

Aan de ene kant vrij uitzicht over de schilderachtige Kattensingel. Aan de andere kant uitzicht op het groen van De Blaauwe Haan. Dat zijn nog maar twee van de charmes van de huurappartementen bij dit project. De appartementen verschillen in woonoppervlakte, dus u kunt de grootte kiezen die past bij uw persoonlijke situatie. De woningen op de begane grond hebben aan de achterzijde een tuin, de bovengelegen woningen hebben hier een fijn balkon.

Alle appartementen zijn gelijkvloers (dus geen inpandige trappen) en de appartementen zijn bereikbaar per lift. Dat maakt deze woningen ook voor bijvoorbeeld senioren aantrekkelijk. U woont hier nieuw, met de meest moderne voorzieningen, met een eigen parkeerplaats, op een paar minuten lopen van het centrum. Ideaal.

kenmerken

24 appartementen, variërend van 90 m2 tot 125 m2
2 slaapkamers en een ruime woonkamer en keuken met prachtig uitzicht op de Kattensingel
Balkons bevinden zich aan de Kattensingel-zijde. Appartementen op de begane grond hebben een tuin aan de parkzijde
Het appartementengebouw is voorzien van een lift en een gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling
Het appartementengebouw is ideaal geschikt voor vitale senioren die gelijkvloers willen wonen dichtbij het centrum/de voorzieningen en openbaar vervoer
Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke parkeerterrein
Verwachte oplevering zal medio 2023 plaatsvinden
Mensen kunnen zich nu aanmelden als geïnteresseerde. We zullen hun gegevens opslaan

CA. EEN HALF JAAR VOOR OPLEVERING ZAL DE DEFINITIEVE VERHUUR VAN DE APPARTEMENTEN PLAATSVINDEN EN ZULLEN DE DEFINITIEVE HUURPRIJZEN BEKEND WORDEN GEMAAKT.

INTERESSEFORMULIER HUURWONINGEN

Inmiddels zijn de vergunningen door de gemeente afgegeven en de start van de werkzaamheden staat gepland voor begin april 2022. Hierna zal in een periode van ongeveer tweeëneenhalf jaar gesloopt en gebouwd worden. Naar verwachting is de oplevering van de appartementen na de zomer van 2024. De informatie omtrent de appartementen zoals de oppervlakten en huurprijzen zullen een paar maanden voor de oplevering worden gedeeld door de verhuurmakelaar. Als u zich inschrijft zult u hier tegen die tijd van op de hoogte worden gebracht.

"*" geeft vereiste velden aan

bg-selectie