hoofdbeeld-1440
hoofdbeeld-1440
previous arrow
next arrow

3 vrijstaande parkwoningen

Tuin rondom. Dat is het aangename van de drie vrijstaande woningen. Op de begane grond fungeert de entrée als een separatie tussen de keuken aan de voorzijde en de living aan de achterzijde. Deze living is op de tuin gericht, een heerlijk rustige plek. Tussen voor- en achterzijde is ruim plek voor een grote eettafel, de plek waar het gezin gezellig samenkomt.

Uiteraard bieden ook de vrijstaande woningen alle mogelijkheden om uw woongenot te vergroten. Een grotere begane grond. Een extra kamer boven, misschien als werkkamer. U bent er vrij in. Bij elk van deze woningen horen één of twee eigen parkeerplaatsen.

BEGANE GROND

Getoond incl. optie uitbouw 2,4 m.

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

kenmerken

 Woonoppervlakte van circa 158 m2 (Bouwnummer 26 heeft een woonoppervlakte van circa 166 m2)  Royale woonkamer aan tuinzijde  Woonkeuken ruimte voor grote eettafel  Open keuken met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur  Bouwnummer 26 heeft een standaard uitbouw achtergevel op de begane grond 1.2 meter. Bij bouwnummers 25 en 27 optioneel.  Vijf (slaap)kamers op eerste en tweede verdieping  Ruime hoofdslaapkamer met voldoende ruimte voor kasten  Mogelijkheid voor royale werkkamer aan huis (optioneel pantry)  Complete badkamer en separaat toilet  Inpandige erging met opstelplaats wasmachine/-droger  Grote tuin met buitenberging  Bouwnummers 25 en 26 hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Bouwnummer 27 heeft 1 parkeerplaats op aangewezen plek op het binnenterrein  Optie: uitbreiding achtergevel begane grond 1.2 of 2.4 meter
 Het binnenterrein in collectief eigendom. Hiervoor wordt een Vereniging Mandeligheid opgericht.

bg-selectie