Slider

6 drie onder een kap parkwoningen

Een living van bijna 60 m². Dat is de riante binnenkomer van de drie-onder-een-kap woningen. De begane grond is standaard al 115 meter diep, u kunt daar naar wens nog eens 1.20 meter of zelfs 2.40 meter aan toevoegen. U heeft dan een zee aan ruimte, waarin zich ook de moderne keuken en het eetgedeelte bevinden. Aan beide zijden groen, een heerlijke woonbeleving.

Op de twee verdiepingen heeft u veel kamers: slapen, werken aan huis, een hobbyruimte. Een heerlijk gezinshuis, met voor iedereen een eigen plek en veel privacy. Nu we veel thuis zijn, is dat een fijne gedachte.

BEGANE GROND

inclusief uitbreiding achtergevel

EERSTE VERDIEPING

 

TWEEDE VERDIEPING

 

kenmerken

 Drie-onder-een-kap parkwoning met drie woonlagen  Woonoppervlakte van ca. 160 m2  Woonkamer met open keuken  Keukenmeubel met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur  Vier (slaap)kamers op eerste en tweede verdieping en optioneel vijfde (slaap)kamer  Ruime hoofdslaapkamer met voldoende ruimte voor kasten  Mogelijkheid voor royale werk- kamer aan huis (optioneel pantry)  Complete badkamer (optioneel te vergroten incl. optie ligbad)  Berging met opstelplaats wasmachine/-droger  Voortuin aan binnentuin, diepe achtertuin met buitenberging  Inclusief parkeerplaats op eigen terrein of op aangewezen plek op het binnenterrein  Optie: uitbreiding achtergevel b.g. met 1,20 of 2,40 cm
 Het binnenterrein in collectief eigendom. Hiervoor wordt een Vereniging Mandeligheid opgericht.

KOOPSOM BANDBREEDTE TUSSEN € 505.000,- EN € 555.000,- V.O.N.

Slider

VERKOOPINFORMATIE

Boer Makelaardij
Meridiaan 39
2801 DA Gouda
0182 - 538 400
info@boer-gouda.nl

TW3 Makelaardij
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
010 - 300 71 17
info@tw3.nl