hoofdbeeld-1440

6 drie onder een kap parkwoningen

Een living van circa 45 m². Dat is de riante binnenkomer van de drie-onder-een-kap woningen. De begane grond is standaard al circa 9 meter diep, u kunt daar naar wens nog eens 1.2 meter of zelfs 2.4 meter aan toevoegen. U heeft dan een zee aan ruimte, waarin zich ook de moderne keuken en het eetgedeelte bevinden. Aan beide zijden groen, een heerlijke woonbeleving.

Op de twee verdiepingen heeft u veel kamers: slapen, werken aan huis, een hobbyruimte. Een heerlijk gezinshuis, met voor iedereen een eigen plek en veel privacy.

BEGANE GROND

Getoond incl. optie uitbouw 1,20 m.

EERSTE VERDIEPING

 

TWEEDE VERDIEPING

 

kenmerken

 Woonoppervlakte van circa 158 m2  Woonkamer met open keuken  Keukenmeubel met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur  Vijf (slaap)kamers op eerste en tweede verdieping  Ruime hoofdslaapkamer met voldoende ruimte voor kasten  Mogelijkheid voor royale werkkamer aan huis (optioneel pantry)  Complete badkamer (optioneel te vergroten inclusief optie ligbad)  Berging met opstelplaats wasmachine/-droger  Voortuin aan binnentuin, diepe achtertuin met buitenberging  Inclusief parkeerplaats op eigen terrein of op aangewezen plek op het binnenterrein  Optie: 2 slaapkamers samenvoegen naar 1 grote slaapkamer  Optie: uitbreiding achtergevel begane grond met 1.2 of 2.4 meter
 Het binnenterrein in collectief eigendom. Hiervoor wordt een Vereniging Mandeligheid opgericht.

bg-selectie