hoofdbeeld-1440

special parkwoning

Deze grootste woning van De Blaauwe Haan (175 m²) is de centrale blikvanger het project. De woning onderscheidt zich door z’n bijzondere vormgeving en uiteraard ook door de meer dan complete indeling. Zo heeft deze woning boven de living een fijn terras. Deze buitenruimte komt letterlijk en figuurlijk bovenop de grote tuin die aan de afgeschermde achterzijde ligt. Bij deze special horen twee privé parkeerplaatsen.

Ook deze woning biedt allerlei opties om uw ultieme woonwens te realiseren. U heeft meer dan voldoende vertrekken op de verdiepingen, dus rustig thuis werken kan zeer zeker.
U kunt kiezen voor een nòg grotere badkamer. We denken graag met u mee over de vele andere mogelijkheden.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

kenmerken

 Woonoppervlakte van circa 175 m2  Royale woonkamer aan tuinzijde  Woonkeuken met ruimte voor grote eettafel  Open keuken met luxe keukeninrichting, inclusief apparatuur  Vijf (slaap)kamers op eerste en tweede verdieping  Ruime hoofdslaapkamer met voldoende ruimte voor kasten  Mogelijkheid voor een royale werkkamer aan huis (optioneel pantry)  Complete badkamer  Inpandige berging met opstelplaats wasmachine/-droger  Grote tuin met buitenberging  Inclusief één parkeerplaats op eigen terrein
 Het binnenterrein in collectief eigendom. Hiervoor wordt een Vereniging Mandeligheid opgericht.

bg-selectie